20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Alkollü canavar öldürdü!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yapılan kontrollerde, kazaya karışan araç sürücüsünün 197 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken, araç şoförü gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli’nin Arslanlı Beldesi Zafer Mahallesi Kanal Köprüsü Mevkiinde H.K. isimli şahsın kullandığı 09 RE 089 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen M.İ. yönetimindeki 09 PE 905 plakalı motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü M.İ. ve motosiklette yolcu olarak bulunan M.K. ağır yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen ambulanslarla ağır yaralı olan iki şahıs Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Motosiklet sürücü M.İ. hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobilde yolcu olarak bulunan H.D. ve N.D’nin hafif şekilde yaralandığı kazada motosiklette yolcu olarak bulunan şahsının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kaza sonrası Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü H.K’nin 197 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 13:23:04
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 14:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?