20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Alperenler Topçu'yu bekliyor

BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU HAFTA SONU AYDIN’DA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen katılım töreni için 17 Ocak Pazar günü Aydın’a gelecek.

BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, BBP il binasında düzenlediği basın toplantısıyla BBP Lideri Topçu’nun Aydın programı hakkında bilgi verdi.

Yeter’e toplantı sırasında BBP Aydın Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe, BBP Kadın Komisyonları Aydın Teşkilat Sorumlusu Semara Recit ve Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Hulusi Aksu ile partililer eşlik etti.

Toplantıda konuşan BBP İl Başkanı Mehmet Yeter, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun BBP’ye yeni katılan 200’ye parti rozetini takmak için Aydın’a geldiğini söyledi. Bu ziyaret sırasında Alperen Ocakları’nın yeni binasının açılışında yapılacağını açıklayan Topçu, “Genel Başkanımız Yalçın Topçu, partileriyle buluşmasında rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yacıoğlu’nun hazırlayıp, bizlere emanet ettiği ‘GÖR’ projesi hakkında da bilgiler verecek. GÖR; Güvenlik, Özgürlük ve Refah anlamlarına geliyor. Bu proje halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, hür ve özgür fikirlerin söylenmesi ve de halkın refahının sağlanması amacını güdüyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamadan hiçbir şey yapamazsınız, Türkiye’de insanların fikir ve düşüncelerini hür ve özgür olarak açıklayamazsa bu toplumda demokrasiden söz edemezsiniz. Halkın refahı, ekonominin iyileştirilmesi, isteyenin istediği yere ulaşması ve iyi bir eğitiminin sağlanması da toplum için önemlidir. İşte Genel Başkanımız Aydın ziyaretinde bu projenin detayları hakkında da halkımıza bilgiler sunacak” dedi.

“Aydınlılar BBP’ye katılıyor” sloganıyla hazırlanan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun Aydın programı ise şöyle: BBP Genel Başkanı Topçu, 17 Ocak 2010 tarihinde saat 12.30 Aydın otoban girişinde partilileri tarafından karşılanacak. Konvoy eşliğinde Beycami önüne kadar gelecek olan Topçu, yeni binasına taşınan Alperen Ocakları’nın açılışını yapacak. Saat 13.00’da BBP İl Başkanlığının Gar Restoranda düzenleyeceği katılım törenine katılacak olan Topçu, programdan sonra akşam saatlerinde Aydın’dan ayrılacak.

BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU HAFTA SONU AYDIN’DA
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:54:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 12:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?