20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Ancın kaldığı yerden devam

AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, Aydın kent merkezince yaşayan yoksul bir ailenin evine konuk oldu.

Kısa süre önce bel fıtığından ameliyat olan Mustafa Ancın, çalışmalarına kaldığı yerden devam ettirdi. Sağlığına kavuşmasının ardından çalışma temposuna büyük bir hız veren Ancın, toplumunun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Esnaf, pazaryeri ve mahalle toplantılarıyla birlikte afiş ve tanıtımlarla kendisi ve belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri hakkında bilgiler veren Ancın, son olarak Aydın kent merkezinde yaşayan yoksul bir ailenin evine konuk olarak, ailenin sorunlarını dinledi.

Adnan Menderes Mahallesi'nde oturan yoksul bir aileyi ziyaret eden AK Parti’li Mustafa Ancın, ailenin gıda ve bir takım ihtiyaçlarını karşılamak üzere katkı sağlayacağını söyledi.

Aydın'da yoksullaşma oranının önemine dikkat çeken Belediye Bakan Adayı Mustafa Ancın, "Bu konuda acil çözüm planlarımız var. Göreve gelir gelmez yoksulların her zaman yanında olacağız. Çünkü onlar bizim insanımız" dedi.

Aydın'da çok sayıda yoksul vatandaş bulunduğunu ve başkan seçilmesi durumunda bu konuda özellikle çalışmalar üreteceğini açıklayan Mustafa Ancın, "Belediye başkanlığı sadece projeden ibaret değil. Bunun en güzel örneğini hep birlikte göstereceğiz emin olun. Aydın'da ne kadar yoksul varsa hepsinin arkasında belediye olacak. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 09:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?