30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Araç kundalandı!

Çıkan yangında bir araç tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken kundaklanan aracın yanında bulunan bir başka araç da zarar gördü. Polis tarafından el konulan olayla ilgili incelemenin çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
Olay Veysi Paşa Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Veysipaşa Camii’nin yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre N.A. isimli şahsa ait, cadde üzerinde park halinde bulunan 09 DD 546 plakalı aracın önce lastiklerini kesen kişi ya da kişiler daha sonra aracın ön camını kırıp aracın içerisine yanmış kağıt ve benzeri şeyler attıktan sonra olay yerinden kaçtılar.

Bu arada sokaktan alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekipleri ve polise haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürürken, kundaklanan aracın çevresindeki diğer araçlar çekildi. Kundaklama olayında M.D. isimli şahsa ait 09 HF 550 plakalı araç da zarar gördü.
Olay yerinde incelemelerde bulunan Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler, kundaklama olayının aracın içerisine kağıt Atılıp tutuşturulması sonucu gerçekleştirildiğini ve aracın lastiklerinin de kesildiğini tespit etti. Araç sahibi N.A. kısa süre önce tartıştığı bir şahıstan şüphelendiğini ve şüphelendiği kişinin isim ve adres bilgilerini polise verdiğini söyledi.
Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 14:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?