20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Atatürk Kupası Hacı Lütfü Atay'ın

Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okul tarafından ‘Atatürk Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Atatürk Kupası’ turnuvası sona erdi. Oldukça renkli geçen turnuvanın galibi Hacı Lütfiye Atay İ.Ö.O takımı oldu. Daha önce de kardeş okul, kardeş aile gibi değişik projelerle öğrencilerin kaynaşmasını sağlayan okul idaresi bu etkinlikle de il genelindeki öğrencilerin kaynaşmasını sağladı.


Muzaffer Ancın Koleji tarafından il merkezinde özel olarak kiralanan bir halı sahada gerçekleştirilen turnuvada maçlar tek eleme usulü ile oynandı. Organizatör okul olduğu için turnuvada yer almayan Ancın Koleji, il merkezindeki sekiz ilköğretim okulunu misafir etti. Katılan her okula katılım belgesi ve başarılı oyunculara madalya verilen turnuvada maçların sonunda oyuncu ve seyircilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Çok çekişmeli ve zevkli geçen maçların yanı sıra “En Centilmen Oyuncu” , “En Başarılı Kaleci” , ve “En Teknik Oyuncu” gibi kategorilerin yer alması turnuvaya ayrı bir heyecan kattı.


Organizasyon hakkında bilgi veren Muzaffer Ancın Koleji Müdürü Bülent Aklın; “Büyük Komutan Mustafa Kemal’i anmak için her yıl çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu yıl Atatürk’ü anma etkinliklerimizi daha da çeşitlendirdik. Öğrencilerin böylesine bir turnuvada yer alarak Ulu Önder Atatürk’ü farklı alanlarda da hatırlamış olmaktadırlar. Ayrıca bu tür organizasyonlarda her ne kadar bir sıralama yapılsa da esas kazananın dostluk ve centilmenlik oldu. Bu bizim için esas amaçlardan biriydi. Bu tür faaliyetleri bundan sonra daha sık tekrarlayacağız” dedi.


Yapılan maçlar sonunda 1. olan Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu takımına kupası ve madalyaları Ancın Koleji Müdürü Bülent Aklın, 2. olan Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu’nun kupası ve madalyaları Hacı Lütfiye Atay ilköğretim Okulu Müdürü Ahmet Yörük, 3. olan Mustafa Kiriş ilköğretim Okulu’nun kupası ve madalyaları ise Futbol İl Koordinatörü Osman Aktar tarafından verildi. Ayrıca turnuvada; En centilmen oyuncu Yörük Ali Efe İ.Ö.O öğrencisi Kerim Erdem Yavuz, En Başarılı Kaleci Hacı Lütfiye Atay İ.Ö.O öğrencisi Tarık Taha Zımba ve En Teknik Oyuncu Mustafa Kiriş İ.Ö.O öğrencisi Ekrem Öztürk seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 18:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İnsan IP: 88.241.222.xxx Tarih : 14.11.2008 20:49:34

Hacı Lütfiye Atay İlköğretim okuluna başarılarılarının devamını dileriz..Kalecisi Tarık a da slmlar...