18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Atay: Millet size cevabı verecek

AK Parti Aydın İl Başkanı M. Sadık Atay, 9 Mart Pazartesi günü Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen ‘Demokrasi Mitingine’ gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti.

AK Parti’nin Aydın mitingine yaklaşık 50 bin kişinin katıldığına işaret eden Sadık Atay, “Benzeri Aydın siyasi tarihinde yaşanmamış, tarihe altın harflerle geçecek bir miting gerçekleştirilmiş olması nedeniyle hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Maddi izahatı mümkün olmayan, olağanüstü bir olayın ertesinde, doğaldır ki; karnı ağrıyan, başı ağrıyan, sinir krizi geçirenler olabilir. Ancak hiçbir sebep veya bahane; Devletin Başbakanına, Devletin Valisine hakaret etme, iftira atma hakkını kimseye vermez. Bu büyük bir suçtur, ahlaksızlıktır, edepsizliktir. Devletin Başbakanına ağır hakaret edeceksin, Devletin Valisine ağır iftira atacaksın. Bunun izahatı mümkün müdür?” dedi.

Bu konuda söylenebilecek çok fazla söz olmadığını savunan Atay, şöyle konuştu: “Siyasi parti temsilciliği bir yana, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hakaretlere en ciddi şekilde tepki vermek yerine, Devlet Büyüklerine sahip çıkmak yerine, siyaset yapma adına bu durumlardan siyasi rant elde etmeye çalışacaksın. Millet size cevabı verecek. Aslında Aydın halkı 9 Mart günü size net bir cevap verdi. Anlamak istemediğiniz, kabullenemediğiniz bu cevabı, sizin anlayacağınız lisan da 29 Mart 2009 da milletimiz tescilli bir şekilde verecektir. Sayın Başbakanımız çok güzel söylemiştir; ‘Darı unundan baklava, İncir ağacından oklava olmaz’”

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 14:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?