1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Atay’dan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın istifasının ardından Kurultay öncesi Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklamasına CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay’dan destek geldi. CHP Aydın il örgütü kurultayda nasıl bir yol izleyeceğini henüz karar veremezken, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda imza veren 58 milletvekilinden biri olan CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Deniz Baykal’a bir komplo düzenlendiğini ve bu doğrultuda Deniz Baykal’ın onurlu bir şekilde istifa ettiğini söyledi.Kemal Kılıçdaroğlu’nun sorumluluktan kaçmadığını kaydeden Fatih Atay, “Sayın genel başkanımız onurlu bir şekilde istifa ettikten sonra partiyi toparlayabilecek bir isme destek vereceğini açıklamıştı. Sayın Kılıçdarağlu’da gerek partililerden gerekse halktan büyük destek görüyor. Şuana kadar Kılıçdaroğlu’na 70 milletvekili destek vereceğini açıkladı. Bunlardan biride benim. Kılıçdaroğlu sorumluluktan kaçmadı ve büyük bir sorumluluğun altına girdi. Bizde bu yolda elimizden geldiği kadar kendisine yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

KURULTAY DELEGELERİ BUGÜN BİR ARAYA GELECEK

CHP Aydın kurultay delegeleri ise genel kurulda nasıl bir yol izleyeceklerini belirlemek için bugün akşam bir araya gelecek. Bu toplantıdan çıkacak sonuca göre hareket edeceklerini kaydeden CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, “CHP Aydın İl Örgütü olarak bugün akşam kurultay delegeleriyle bir araya geleceğiz. Ve bu toplantıdan çıkacak karar doğrultusunda kurultayda izleyeceğimiz yol haritasını çizeceğiz. Şimdilik Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda bir şey demek istemiyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:22:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?