20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Atay’dan Kılıçdaroğlu’na destek

CHP’Lİ ATAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP’deki olumsuz görüntünün önüne geçilmesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu’na sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, yaşanan tüzük krizi nedeniyle partilerinde kamuoyunca dillendirilen iki başlı yönetim anlayışını tescil eden görüntülere sahne olduğunu dikkat çekerek partilileri Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmaya çağırdı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezinde önemli gelişmeler yaşandığını dikkat çeken Atay, “Genel merkezimiz bir süredir kamuoyunca dile getirilen iki başlı yönetim anlayışını tescil eden görüntülere sahne olmuştur. Parti içi demokrasinin sağladığı, herkesin düşüncesini rahatlıkla söylediği özgürlükçü, yenilikçi bir CHP’ye ihtiyaç vardır. Statükocu anlayışı terk bir tutum izleyip, bir başkasını ötekileştirmeyen siyasi anlayışı hayata geçirmeliyiz. Ülkenin sorunlarını bilen, onlara saygı gösteren bir yapıyı oluşturmalı ve yeni tüzük yapmalıyız. Tüm yaşadığımız bu gelişmeler ışığında genel başkanlığı adaylığı için ilk imza veren milletvekillerinden birisi olarak, gerek şahsım gerekse örgütümün isteği doğrultusunda CHP genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğimi ve CHP iktidarı için var gücümle çalışacağımı paylaşırım” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 15:39:05
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 01:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?