30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Atça’da kaza: 2’si ağır 5 yaralı

ATÇA’DA TRAFİK KAZASI 2’Sİ AĞIR 5 YARALI

Aydın ili Sultanhisar ilçesine bağlı Atça beldesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Dört aracın karıştığı kazanın ardından kazaya sebebiyet veren kırmızı renkli bir aracın olay yerinden kaçtığı belirtilirken Aydın ve Nazilli’deki hastanelerde tedavi altına alınan 5 kişiden Bekir E. ve Emin M.’nin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle yaklaşık bir buçuk saat tek yönlü trafiğe kapanan Aydın-Denizli karayolu incelemenin ardından tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Dün gece 23.15 sıralarında meydana geldi. Aydın-Denizli karayolu Atça beldesi çıkışında meydana gelen kazaya beş araç karışırken 2 araç hasar almadan kurtuldu. Kazaya sebebiyet veren kırmızı renkli bir aracın olay yerinden kaçtığı ifade edildi. Sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen 09 NL 777 plakalı araç kazada ağır hasar alırken araç içerisinde bulunan sürücü Emin M., Bekir E. ağır yaralandı. Arka koltukta oturan Onur ve Osman O. isimli 19 yaşındaki ikiz kardeşler yola savruldu. Kaza sırasında 20 U 8867 plakalı araç sürücüsü Hüseyin S.’de hafif şekilde yaralandı. Yaralılardan Hüseyin S. ve Bekir E. Aydın Devlet Hastanesine, Emin M., Onur ve Oskay O., Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Emin Mola ve Bekir Erongan’ın durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi.

Görgü tanıklarına göre hatalı solama yapan kırmızı renkli Doğan marka bir aracın sebebiyet verdiği kazada üç araç ağır hasar aldı. Olay yerinden kaçtığı iddia edilen doğan marka aracın hatalı sollaması ile tehlikeye düşen 20 ZF 612 plakalı araç yoldan çıktı. Ardından hızlı olduğu iddia edilen 09 NL 777 plakalı araç Atça-Donduran köyü girişinde manevra yapmakta olan kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından yolda savrulan araca daha sonra 20 U 8867 plakalı kapalı kasa kamyonet çarptı. Yola savrulan ikiz kardeşlerin arasından geçen minibüs şans eseri büyük bir faciadan kıl payı döndü. Kaza sırasında çevre ilçelerden gelen 4 ambulans yaralıları Aydın ve Nazilli’deki hastanelere taşıdı. Kaza nedeniyle savaş alanına dönen karayolu ise 1 saat tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Kaza alanından Atça’nın batısına kadar yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ATÇA’DA TRAFİK KAZASI 2’Sİ AĞIR 5 YARALI
ATÇA’DA TRAFİK KAZASI 2’Sİ AĞIR 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 20:28:01
Güncelleme :4 Nisan 2011 Pazartesi 20:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?