31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Atça’nın gönüllü kadınları

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’ya çalışmaları sırasında bir araya geldiği Atçalı kadınlardan tam destek geldi.

10 yılıdır beldeyi yöneten Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’nın en büyük destekçileri Atçalı hanımlar. Belde de yaşayan gönüllü bayanlar hafta boyunca kapı kapı, sokak sokak dolaşıp, tespit ettikleri sorunları Belediye yetkililerine iletiyor. Bayanların öneri ve eleştirilerini dikkate alan Atça Belediyesi ise, bu uygulamaları ile halkın sorunlarını en hızlı şekilde çözmeye çalışıyor.

Dünyayı erkeklerin, erkekleri de kadınların yönettiğine inandığını ve kadın eli değen her yerin gerçekten çok daha güzelleştiğini belirten Başkan Yıldırımkaya, “Göreve geldiğimde partimin değil Atça’nın ve Atça halkının belediye başkanı oldum. Bende kesinlikle kin yoktur. 1999 yerel seçimlerinde görevi devraldıktan sonra Atça da yaşayan herkes benim için çok önemli oldu. Bu nedenle herkesin görüşlerine azami derecede önem verdim. Derken gönüllü bir ekip oluştu. Yaklaşık 9 yıldır Atça yı bizzat Atça da yaşayan halkımızla birlikte yönettim. Bu güne kadar herkese kapım açıktı, bundan sonra da herkese kapımız açık olacak” dedi.

Atça’nın gönüllü hanımları ise çalışmalara isteyerek katıldıklarını belirterek, “Aslında böyle bir ekip falan yoktu. Yıllar önce Osman Yıldırımkaya yeni seçildiğinden bu güne kadar 24 saat açık telefonları ile hastalık ta ve üzüntülerimiz de maddi manevi yanımız da olan Belediye Başkanımız Osman Yıldırımkaya gerçekten bizlerin önerileri de dikkate alıp çok sayıda aileye sahip çıkınca sevindik. Bizim gibi halk adamı olan başkanımız bizlere pazara gidip gelmede mezarlığımıza ulaşmada kapılarımıza kadar gelen hizmetin de insani ve idari olarak Atçalı kadın, erkek, çoluk çocuk bizlerle oldu bunları biz kadınlar yapılan hizmetleri biliyoruz. 29 Mart seçimlerinde bizlerde var gücümüzle Başkan Osman Yıldırımkaya’nın yanındayız. Partisi ne olursa olsun bizim başkanımız bu güne kadar Atça’nın lehine ne gerkiyorsa onu yaptı. Onu sonsuz güveniyoruz yanın dayız” dediler

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?