20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Atilla Koç'tan bayram ziyareti

Yeni dönem çalışmaları için Bayramı Ankara’da geçirecek olan AK Partili vekiller seçim bölgelerini bayram öncesi ziyaret ediyor.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç da seçim bölgesine gelerek ziyaretlerde bulunurken; Söke İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek partilileri ile bayramlaştı.


Söke İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Ali Güzelyagdöken ve yöneticiler tarafından karşılanan eski Bakan Atilla Koç son günlerin siyasi gündemini kısaca değerlendirdi. Eski Bakan Atilla Koç’un Söke ziyaretinde AK Partili Belediye Başkanları Ekrem Yılmaz ve Abdülmüttalip Demir de bulundu. AK Partili Dengir Mir Fırat ile CHPli Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki canlı yayın tartışmasına değinen Atilla Koç; AK Partili Dengir Mir Fırat’ın haklı olduğunun anlaşıldığını söyledi. Koç “Yalanın ömrü kısa olur, nitekim 24 saat bile geçmeden Sayın Fırat’ın uğradığı haksızlıklarda gerçekler de ortaya çıktı” dedi.


Söke’nin yerel gündemine de değinen eski bakan Atilla Koç “Söke’nin şehircilik açısından gelişimi çok kötü. Otopark sorunu her caddede kendini gösteriyor. Kentsel Dönüşüm Projeleri hayata geçirilerek sorun bir parça aşılabilir. Şehircilik AK Partinin başarılı olduğu bir hizmet alanı. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde Söke’de yerel iktidara gelmemizi önemsiyoruz” dedi.


Partisinin Söke’nin Bağarası Beldesi’nde Akif Pala’nın Belediye Başkan adaylığının dışında diğer belde ve ilçe merkezinde adayların henüz netlik kazanmadığına dikkat çeken Koç “Benim için delegenin en fazla oyunu alan ilçe başkan adayı, ilçe başkanımdır. Belediye başkanlığı için kamuoyunun tavrı da büyük önem taşıyor” şeklinde konuşarak partisinin belediye başkan adayları konusunda isim vermekten kaçındı.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 12:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?