29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Avrupa Triatlon Kupası

Türkiye Triatlon Federasyonunun 2007 yılı faaliyet programında yer alan Avrupa Triatlon Kupası, 9-10 Haziran tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirilecek. 

Türkiye Triatlon Federasyonu Genel Sekreteri Şehri Şahin, genç erkekler, genç bayanlar, büyük erkekler, büyük bayanlar kategorilerinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Triatlon Kupası yarışlarının büyüklerde olimpik, gençlerde ise sprint mesafelerde yapılacağını açıkladı. 

Avrupa Triatlon Kupası'na19 Ülkeden 200 Sporcunun katılması beklendiğini kaydeden Genel Sekreter Şahin, yarışmada Türkiye' nin yanı sıra Fransa, Bulgaristan, Norveç, İsviçre, Kazakistan, Bosna-Hersek, Estonya, Avusturya, Hollanda, Romanya, Yunanistan, Polonya, Beyaz Rusya, İsrail, Pakistan, Almanya, Ukrayna ve Moldovya'ya ait sporcuların mücadele edeceğini duyurdu. 

Türkiye Triatlon Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Triatlon Kupası 9 Haziran'da Kuşadası KEGEV Marina tesislerindeki basın toplantısı ile başlayacak. Ardından açılış kokteyli gerçekleştirilecek ve teknik toplantı ile makarna partisi yapılacak. 10 Haziran Pazar günü Saat: 10.30'da ise Kuşadası sahil bulvarı üzerindeki el helkelinin önünden Avrupa Triatlon Kupası yarışları start alacak. Atletler önce yüzme parkurunda yarışacaklar, sonra bisikletleri ile Atatürk Bulvarı-Kısmet Otel kavşağı - Carisma Otel - Korumar Otel - Adakule Otel kavşağı - Devlet Hastanesi ve Atatürk Bulvarı yolu ile başlangıç noktasına varacaklar. Daha sonra koşmaya başlayacak atletler Kervansaray önünden Güvercinada'ya kadar gidip dönecekler.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 11:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?