29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Aydın Belediyesi'nin 'mahalle toplantıları'na ilgi büyük

Ilıcabaşı Mahalle Kahvesi’nde düzenlenen toplantıya erkeklerden çok, mahallenin hanımları ilgi gösterdi. Belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamamaktan şikayetçi olan mahalle sakinleri, kanalizasyonları olmamasına rağmen kendilerinden atık su ücreti alınmasına tepki gösterdiler.

Durumu inceleyeceğini belirten Başkan Ortekin, kanalizasyonu olmayan su abonelerinden atık su ücreti almayacaklarını belirtti. Mahalle sakinleri adına konuşan Ilıcabaşı Mahalle Muhtarı Vesalet Surur Yavuz, Ilıcabaşı Mahallesi’nin yıllardır ihmal edildiğini belirtti.

Muhtar Yavuz, "Yıllardan bu yana ihmale uğrayan adeta unutulan mahallemizin kaderi son 3 yılda değişti. Su şebekesi yapıldı. 40 seneden bu yana içme suyu olmayan 60 aileye yeni içme suyu şebekesi yapıldı. Ancak halen bir çok eksiğimiz var. Mahallemizde bir çok evin kanalizasyonu yok. Hem vatandaşlar kanalizasyon hizmeti verilmiyor. Hem de bu vatandaşlardan atık su parası alınıyor. Bu yanlışlığın düzeltilmesini istiyoruz. Ayrıca mahallemizde geçimini sepet üreterek sağlayan vatandaşlarımız için Atatürk Meydanı’nda bir teşhir salonu istiyoruz" dedi.


Muhtar ve mahalle halkının sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ortekin sorunların en kısa zamanda çözüleceğini belirtti.

iha-aydın
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 20:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?