31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Aydın için birlik olalım

ASİAD’TAN AYDIN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Aydın Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ASİAD) yeni yönetim kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

ASİAD’da geçtiğimiz Aralık ayında yapılan olağan genel kurulun ardından göreve gelen ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Menzilci, Başkanvekili Abdülkerim Tikbaş, Başkan Yardımcıları Kemal Uşaklı ve Mehmet Şirin Tunç, yönetim kurulu üyeleri Zafer Çamlıca ve Mehmet Bağcı ile ASİAD Genel Sekreteri Ali Akkurt, Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. ASİAD’ın yeni yönetimini Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Yeni göreve seçilen ASİAD yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, odalarda ve derneklerde yapılan görevlerin gönüllülük esasına dayandığını, bunun içinde özveri ve fedakarlıklarla yerine getirilmesi gerektiğini söyledi.

Meslek kuruluşları ve iş adamı derneklerinin iş hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade eden Bosnalı, “Hepimiz in ortak hedefi Aydınımız için çalışmak, Aydınımızın hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır. Bunun içinde hepimiz üzerimize düşen görevleri yapacağız. Bende sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının ortak çalışmasının önemine işaret eden Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü de, Aydın’da son dönemde yapılan ortak çalışmaların ardından önemli kazanımlar sağlandığına işaret ederek, “Düzenlediğimiz ‘Yaş Sebze ve Meyve Festivalinin’ ardından, bu konuda bilinç daha da arttı. Bakanladığın bu konuda hazırladığı projenin 4’üncü etabına Aydın’da sadece 3 proje sunulurken; 5’inci etapta bu sayı 25’e yükseldi. Projelerin kabul edilmesi halinde ilimize depolama konusunda 25 tane daha yeni soğuk hava tesisi kazandırılacak. Ege İhracatçılar Birliği ile yürüttüğümüz ‘Gölet’ projesini de çabalarımız sonucu tamamladık. Bu sayede Aydın’dan sağlanan gelirlerin yeniden ilimize dönmesini sağladık. Yapılan 4 adet gölet ile hem yangınlarla mücadelede hem de kuraklıkla mücadele konusunda önemli bir mesafe almış olduk. Yeter ki bir birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim. Bir tek yumruk olup, derdimizi iyi anlatırsak; Ankara’dakiler de bizlerini daha iyi anlıyor ve tüm kapılar arkasına kadar açılıyor” diye konuştu.

ASİAD Başkanı Semih Menzilci ise, derneğin çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi vererek, bundan sonraki çalışmalarda ortak hareket edilmesinin faydalı olacağını belirtti. Menzilci, ASİAD olarak Aydın ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak olan her türlü çalışmada tüm sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarına destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

ASİAD’TAN AYDIN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
ASİAD’TAN AYDIN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
ASİAD’TAN AYDIN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 10:29:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 11:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?