20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydın sular altında!

YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI

Aydın’da öğleden sonra bir anda bastıran şiddetli yağış hayatı olumsuz yönde ettilerken; cadde ve sokaklar göle döndü.

Yolların dere yatağına döndüğü Aydın’da bir çok evin bodrum katına su basarken, itfaiye ekipleri sular altında kalan evleri yardım etmek üzere tarama çalışmalarına başladı.

Sabah saatlerinden itibaren sıcak havanın hakim olduğu Aydın’da öğleden sonra bir anda bastıran şiddetli yağmur, herkesi hazırlıksız yakaladı. Kısa sürede şiddetini iyice artıran yağmur, Aydın’ın eğimli kesimlerinden taşıdığı maddelerle birlikte şehir merkezini sel bastı. Aydın’ın bazı mahallelerinde logarların taşmasıyla etkisini iyice hissettiren yağmur suları, bir çok yolda trafiğin kilitlenmesine neden oldu. Bazı yollar trafiğe kapanırken, motosiklet gibi küçük araçlar sel sularının altında kaldı.

Yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağış, ara ara etkisini sürdürürken, Aydın Belediyesi İtfaiye ekipleri de şehir merkezinde mahalle mahalle dolaşıp su basan yerleri tespit ediyorlar.

YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI
YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI
YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI
YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI
YAZ ORTASINDA AYDIN’I SEL BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 17:15:05
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 17:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umutumut57 IP: 78.170.185.xxx Tarih : 30.05.2011 20:04:24

gerçekten aydın belediyesi o kadar güzel çalışıyor ki.belediye başkanına teşekkür etme fırsatı buldum bu haberle.halkı ile iç içe olan belediyeyi burada gördüm. saygılarımla.