20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydın Toscalı'ya plaket

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turkcell Süper Lig Takımları’ndan Kayserispor’da forma giyen Nazillili Aydın Tosyalı’ya plaket verdi.


Nazillili olan Kayserispor’un başarılı futbolcusu Aydın Tosyalı’yı Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu ile birlikte makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Tosyalı ile sohbet ederek, başarılarının devamını diledi.


Aydın Tosyalı’nın Nazilli’de yetişen bir futbolcu olduğuna işaret eden Başkan Alıcık, “Kayserispor’da oynamasından dolayı kendisiyle onur duyuyoruz. Aydın Tosyalı’nın Kayseri’de olsun, İstanbul’da olsun bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Nazilli’nin en büyük eksikliği tanıtımdır.

Tanıtım eksikliğini Aydın Tosyalı gibi kardeşlerimiz vasıtasıyla yapacağız. Nazilli’nin adını özellikle basın ve televizyon vasıtasıyla duyurmaya çalışacağız. Tanıtımı ne kadar çok yaparsanız, Nazilli’nin emekli şehri olmadığını, güler yüzlü insanların yaşadığını, üretimin olduğunu gösterirsiniz. Nazilli’de her şeyin hammaddesi var, ama bunları işleyecek, finansal sağlayacak bir kurum lazım. Nazilli Belediyesi olarak biz bunları yapmaya talipliyiz” şeklinde konuştu.


Kendisini kabul ettiği için Başkan Alıcık’a teşekkür eden Aydın Toscalı da, “Nazilli’yi unutmak zor. Nazilli Belediyespor’un zor zamanlarında oynadık. Şuan da tesisler ve imkanların daha iyi olduğunu görüyoruz. Yöneticiler olsun Belediye Başkanı olsun takıma verdikleri önemi görmek beni duygulandırdı.

Nazilli Belediyespor’un şuan ki imkanlarına karşılık 3. Lig de olmasına şaşırıyorum. Bu yıl yapacakları transferler ve oynayacakları güzel futbolla 2. Lig e çıkacaklarına inanıyorum. Katkılarından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ve Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu’ya sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 18:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?