19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Aydın Valiliği Futbol Turnuvası sona erdi

Aydın Valiliği tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü Koordinatörlüğü'nde bu yıl ilk defa düzenlenen 'Aydın Valiliği Futbol Turnuvası sona erdi. Dün akşam Atatürk Devlet Hastanesi ile final müsabakası yapan Aydın PTT Başmüdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu.

Aydınspor Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen maçlar oldukça çekişmeli geçti. 26 Nisan 2007 günü başlayan Aydın Valiliği'ne bağlı 18 kurum ve kuruluşa ait futbol takımının mücadele ettiği turnuvada dereceye giren takımlar kupa ve değişik hediyelerle ödüllendirildi. 6'lı guruplar ile puanlama usulüne göre gerçekleştirilen turnuvaya daire müdürlerinin yanı sıra Aydın vali Yardımcısı Alp Arslanaurgun da izledi.

Turnuva kapsamında alt birim olarak gerçekleştirilen voleybol müsabakalarında birinciliği Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ikinciliği DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, üçüncülüğü Aydın E Tipi Cezaevi dördüncülüğü de Tarım İl Müdürlüğü kazandı.

Daha çekişmeli geçen futbol müsabakalarında ise Aydın PTT Başmüdürlüğü şampiyon olurken, ikinciliği Atatürk Devlet Hastanesi, üçüncülüğü Aydın İl Müftülüğü, dördüncülüğü de İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı kazandı.

Müsabakalarda dereceye giren takımların kupa ve ödülleri protokol tarafından verildi. Oldukça çekişmeli geçen futbol turnuvasının en favori takımları arasında yer alan ve imamlardan oluşan Aydın Müftülüğü takımı oldu. Müsabakalarda 12 gol atan Aydın merkez Eğrikavak Köyü imamı Oğuz Demir gol kralı oldu. Gösterdikleri başarıdan dolayı tüm imamları tek tek kutlayan Aydın İl Müftüsü Hıdır Bayrak gol kralı olan imam Oğuz Demir'i ayrıca kutlayarak İmamspor törenden sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun turnuvanın amacının kurumlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek "Turnuva amacını ulaşmıştır. Bundan sonra Aydın Valiliği olarak geleneksel olarak bu turnuvaları sürdüreceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 13:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?