29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Aydın'da Bağ-Kur krizi

Aydın'da 120 metrekarelik 3 katlı bir binada hizmet veren Bağ-Kur İl Müdürlüğü'nün, Tekel Aydın İşletme Müdürlüğü'ne taşınmasının iptal edilmesinin ardından yeni Bağ-Kur binası için gözler Bedesten Çarşısı'na çevrildi. Bedesten Çarşısı yönetim kurulu üyeleri, Bağ-Kur'un çarşıya taşınması için imza toplayarak bugün AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem'i ziyaret etti. 

Bedesten Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Mersin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Erdem'i parti binasında ziyaret ederek, Aydın Bağ-Kur binasının Bedesten Çarşısı'na taşınması için kendisinden de imza aldı. Ziyarette konuşan Başkan Fettah Mersin, Bedesten Çarşısı'ndaki eksikliklerin bir an önce giderilerek kullanıma hazır olacağını söyledi. Çarşı inşaatının eksikliklerinin giderilmesi için Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile bir görüşme yaptıklarını belirten Mersin, "Belediye Başkanımız Sayın İlhami Ortekin'le yaptığımız görüşmeden olumlu sonuçlar aldık. Biz, yönetim kurulu üyeleri olarak Aydın Bağ-Kur Müdürlüğü'nün Bedesten Çarşısına taşınmasını istiyoruz" dedi. 

Bedesten Çarşısı yönetim kurulu üyelerinin isteklerinin şartlar doğrultusunda incelenerek ilgili mercilere aktarılacağını ifade eden AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem ise, her ne olursa olsun Aydın'da yaşanan Bağ-Kur binası sorunun en kısa sürede çözüleceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2006 Cumartesi 03:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?