31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Aydın’da başbakan alarmı!

AYDIN’DA BAŞBAKAN ALARMI

Çine Barajını açmak üzere yarın Aydın’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adnan Menderes Stadı’na inecek olması nedeniyle yan sahalarda oynanacak olan amatör maçlar ertelendi. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden kendilerine yazı geldiğini bu nedenle maçları ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.

Yarın Aydın’dan Çine Barajı ve HES açılışıyla birlikte 10 ayrı yatırımın açılışını gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan’ın Adnan Menderes Stadyumu’na inecek olması amatör maçların ertelenmesine neden oldu. Önceki gelişinde stadyum çevresindeki bütün yollar trafiğe kapatılırken, bu sefer stadyumun yan bölümlerinde yer alan sahalarda oynanacak olan 4 maç iptal edildi.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, “Başbakan’ın Adnan Menderes stadyumuna ineceğine dair bize Gençlik Spor il Müdürlüğünden yazı geldi. Sayın Başbakan’ın önceki gelişinde güvenlik gerekçesi ile seyirci alınmamıştı. Bu maçları da seyircisi alınmaması ihtimali nedeniyle ileri bir tarihe erteledik” dedi.

Yarın Adnan Menderes Stadı yan sahalarında Birinci Amatör Kümede oynanacak olan Kızılcaköyspor - Kardeşköyspor, U17 Kategorisinde ise oynanacak olan Astaşspor-Aydınspor 1923, Yıldızspor - Umurlu Belediyespor, Yılmazspor - Köprülüspor maçları ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 12:54:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 09:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?