20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydın’da bayram coşkusu

AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU

Ramazan Bayramı bütün Türkiye ve İslam aleminde olduğu gibi Aydın’da da coşku içinde kutlanırken, ilde bir süredir siyasiler ve protokol arasında devam eden küskünlükleri de geride bıraktı.

Aydın Turistik park Tesislerinde bir araya gelen Aydın protokol, siyaset, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri samimi bir ortamda bayramlaştı. Ramazan bayramı Dolayısıyla 30 Ağustos Zafer bayramı ve 7 Eylül Aydın’ın Kurutuluş gününde yaşanan krizlerden eser kalmadı.

Saat 10.00’da gerçekleştirilecek program öncesi Vali Hüseyin Avni Coş, Garnizon Komutanı Tuğgenral Arif Cetin, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Savcıları, Vali Yardımcıları, rektör, emniyet müdürü başta olmak üzere tüm protokol üyeleri alanda hazır bulundu. Siyasi parti il ve ilçe başkanlarının yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay dışındaki tüm milletvekilleri de bayramlaşma programına katıldı ve herkes birbirinin elini sıktı.

AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk, MHP Aydın Milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Ali Uzunırmak ve Recep Taner tüm vatandaşların bayramlarını kutlayıp herkesin elini sıktılar.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş da tüm vatandaşlarla bayramlaştı. Bir süre Tursitik Park Tesisleri’nde devam eden program sonunda Vali Hüseyin AVni Coş ve beraberindekiler, bayramlaşma programı kapsamında Yetiştirme Yurdu’na hareket ettiler.

Aydın’da siyasi partilerde, hastane, polisevi, huzurevi ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma programı devam ediyor.

AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
AYDIN’DA BAYRAM COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 11:27:03
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 14:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?