20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

'Aydın’da beyaz bir sayfa açacağız'

Demokrat Parti (DP) Aydın İl Başkanı Engin Polat, Demokrat Partililerin 1946 yılındaki inanç ve bütünleşme içerisinde çığ gibi büyüyerek kenetlendiklerini ifade etti.

Geçmişte Adalet ve Doğru Yol Partisinde görev yapmış siyasetçiler ile bir araya geldikleri yemekli toplantıda Doğru Yol Partisinin Aydın’da kuruluş yılı olan 29 Ekim 1983 tarihli bir davetiyeyi gösteren Engin Polat, “Davetiye’nin üzerinde yazanlar tüm Demokratların özlerinin nasıl hiç değişmeden aynı kaldığını göstermesi açısından çok önemlidir. Davetiyenin üzerinde yer alan “Milletin yücelmesi, güçlenmesi ile aziz milletin mutluluğu istikametinde hizmet verilecektir” ibaresi bugün tüm Demokrat Partililerin gönüllerine ve beyinlerine yerleşmiş ana şiardır” dedi.

29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti olarak Aydın’da tüm demokratların birleştiği çatı olduklarının altını çizen Polat, “30 Mart sabahı Aydın’da bembeyaz bir sayfa açacağız., Açılan bembeyaz sayfaya yepyeni güzel şeyler yazılabilir. Ben ülkesinin aşıkları olan Demokrat Partililerin bu beyaz sayfayı açacaklarına tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 22:12:08
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 22:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?