29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Aydın'da fuar heyecanı başlıyor

Ardı ardına iki ayrı fuar organizasyonuna ev sahipliği yapacak olan Aydın'da, fuar heyecanı başladı. Kasım ayı içerisinde düzenlenecek olan 7. Aydın Ticaret Fuarı ve hemen ardından bu yıl ikincisi organize edilen Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın düzenleneceği Atatürk Meydanı'nda stantların kurulması için önceki gün başlanılan çalışmalara hız verildi. 

Fuarların ilki olan 17-24 Kasım 2007 tarihleri arasında sabah saat 11.00 ile gece 23.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak ticaret fuarına, bu yıl 50'den fazla ulusal düzeydeki firmanın katılmasının bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarda daha çok hediyelik eşya ve çeşitli elektronik eşyaların tanıtımı ve satışı gerçekleştirilecek. 

28 Kasım'da açılışı geniş bir katılım ile yapılacak olan 2. Uluslararası Aydın Tarım-Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda ise tanıtımın yanı sıra toptan fiyatına çeşitli tarım ürünleri ve tarımda kullanılan sanayi ürünleri satışı da yapılacak. Traktörden, zeytin çırpma makinesine, zeytin ve sucuktan kestaneye kadar, Aydın'da yetişen her türlü ürünün tanıtımının yapıldığı fuar 2 Aralık'ta kapılarını ziyaretçilerine kapatacak. Ayrıca fuar süresince Aydın Tarım İl Müdürlüğü ve Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi işbirliği ile çeşitli konular hakkında seminer ve paneller düzenlenecek. Bu etkinliklerle tarım teşkilatları ile üreticilerin arasındaki işbirliği ve diyalogun geliştirilmesi sağlanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 15:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?