29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Aydın'da kitap dağıtımı

Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Kadıköy İlköğretim Okulu'na kitap yardımı yapıldı. 

Şube müdürlüğü personelinin katkılarıyla Aydın Adliyesi personellerinin evlerinden temin edilen 500 adet kitap düzenlenen törenle teslim edildi. Kadıköy İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen törene Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürü Şefik Demirkol, Okul Müdürü Vehbi Kazaioğlu, şube müdürlüğü çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Törenin açılışında konuşan Şube Müdürü Demirkol, birim olarak toplumu bilinçlendirme adına çalışmalar yaptıklarını söyledi. Demirkol, okulda çok iyi bir kütüphanenin tefriş edildiğini ancak kitap sayısının yetersiz olduğunu gördüklerini belirterek, "Okul müdürümüz tarafından da dile getirilen kitap ihtiyacının giderilmesi talepleri doğrultusunda, adliyemiz personellerin evlerinden temin edilen 500 adet çeşitli türlerdeki kitaplar okul kütüphanesine hediye edilmek üzere bir yerde toplanmıştır. Adliye personelleri haricinde de dışarıdan birçok kişi ve işyeri ile görüşmeler yapılmıştır. Yapılan bu görüşmeler sonrasında elde edilebilecek olan kitaplarda gelecek talepler doğrultusunda ihtiyacı olan okullara verilecektir. Ben bu çalışmaya katkı sağlayan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu yönde faydalı hizmetlerimiz devam edecektir." dedi. 

Törende yapılan konuşmaların ardından temin edilen değişik türlerdeki 500 adet kitap, Şube Müdürü Demirkol tarafından, Okul Müdürü Kazaioğlu'na teslim edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 11:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?