18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Aydın'da örnek çalışma

Aydın Lisesi Mezunları Derneği ve BSK Anka Aydın Hastanesi Aydın’da örnek bir çalışma başlattı.


Aydın Lisesi Mezunları Derneği ve BSK Anka Aydın Hastanesi’nin işbirliği ile Aydın Lisesi Mezunları Derneği’nin burs verdiği öğrencilerin ve dernek mezunlarının hiçbir sosyal güvencesi olmayan yakınlarından 10 bayana sağlık taraması yapıldı.


BSK Anka Aydın Hastanesi’nde gerçekleştirilen sağlık taraması hakkında bilgi veren Aydın Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tülay Aydın, “Tarama ile 10 kadınımız sağlık kontrolünden geçirildi. Sadece olayı sağlık taraması ile bırakmayacağız. Sağlık taramasının sonucunda tedavi edilmesi gereken herhangi bir durum çıkarsa tedavi süreci ve tıbbi müdahalenin yapılması da sağlanacak” dedi.


Yapılan sağlık taramasının ardından Aydın Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tülay Aydın, sağlık taramasından geçen bayanlar, BSK Anka Aydın Hastanesi İşletme Direktörü Yaman Boya ve BSK Anka Aydın Hastanesi Kurumsal Hizmetler Uzmanı Atılay Arkan hastane önünde toplu olarak fotoğraf çektirdiler. Aydın Lisesi Mezunları Derneği başkanı Tülay Aydın 2 Nisan tarihinde BSK Anka Aydın Hastanesi ile yapacakları çalışama ile Aydın Lisesinde Aydın Lisesinde okuyan öğrencilerin velilerini de sağlık taramasından geçireceklerinin altını çizdi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?