20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydın’dan Söke çıkartması

CHP’Lİ AYDIN’DAN SÖKE ÇIKARTMASI

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Aydın Milletvekili Adayı Osman Aydın, dün Söke ilçesine bağlı olan Ağaçlı köyünde çalışmalarına devam etti.

CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın seçim çalışmaları için Söke ilçesine gitti. İlk Olarak Söke Belediye Başkanlığına ziyarette bulunan Osman Aydın burada Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile görüş alış-verişinde bulundu.Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile birlikte daha sonra Söke Şehir içi Minibüsleri kooperatifine ziyarette bulunan Osman Aydın burada şoför esnafının sorunlarını dinledi.

Daha sonra Söke Alevi Kültür Derneğini ziyaret etti.Alevi Kültür Derneği Söke Şubesi Başkanı Hasan Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ Alevi yurttaşlar aydın insanlardır ve bu yüzden genel olarak CHP ye daha yakındır önümüzdeki 12 haziran seçimlerinde Alevi oylarının çoğunluğunun CHP’ye verileceğini düşünüyorum” dedi.

CHP Aydın Milletvekil Osman Aydın sırasıyla Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ve Söke Esnaf Kefalet Kooperatifine ziyaret ettikten sonra, akşam saatlerinde Ağaçlı köyüne geçti. Osman Aydın, 2-B arazilerinde tarım yapan köylülere öncelik tanıyacaklarını belirterek, “ Orman tahdit ve kadastro işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak kadastro yanlışlarını düzelteceğiz, hak eden köylümüz arazisinin tapusunu alacak. Orman alanlarının korunması ve işletilmesini yine orman köylüsüne ve kooperatiflere bırakacağız. Bizim yani CHP iktidarında orman köylüsü de rahat bir nefes alacak” dedi.

Köylülerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Osman Aydın, Köylümüzün sorunlarını biliyoruz ve çözümü için çalışıyoruz, çözüm için yeterli projemiz var, sizden destek istiyorum diyerek sözlerine devam etti Osman Aydın; “ Köylü biterse Türkiye biter o yüzden köylü halkımıza destek olmalıyız, üreten köylümüz üretiminin karşılığını mutlaka almalı. Akp köylümüze gerekli desteği veremedi. Biz köylümüze sahip çıkarak gerekli desteği vereceğiz” dedi.

CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın daha sonra zeytin ve zeytinyağı ile hayvancılık konularına değinerek, “ AKP hükümeti çiftçimizin sorunlarını görmezden geliyor oysa çiftçimiz olmazsa yani köylü biterse Türkiye biter, eskiden 1 litre zeytinyağı ile dört litre mazot alınabiliyorken şimdi 1 litre zeytinyağı ile ancak 1 litre mazot alınabiliyor hale geldik. Bunun sebebi AKP hükümetinin yanlış politikalarıdır. Köylü ve çiftçi bitmiştir. CHP iktidarında biz köylümüze gerekli olan desteği vererek köylümüzün yüzünü güldüreceğiz” dedi.

CHP’Lİ AYDIN’DAN SÖKE ÇIKARTMASI
CHP’Lİ AYDIN’DAN SÖKE ÇIKARTMASI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 09:09:01
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 09:24:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?