20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydınlı gönüllüden iyi haber

AYDINLI GÖNÜLLÜDEN İYİ HABER

Gazze’ye yardım götürmek üzere Türkiye’den yola çıkan ve İsrail’in askeri operasyonuna maruz kalan Mavi Marmara gemsinde bulunan Aydınlı İHH gönüllüsü Muzaffer Arslan’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve Türkiye’ye dönmek için İsrail’den yola çıktığı belirtildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüsü Muzaffer Arslan, Gazze’ye yardım götürmek üzere Türkiye’den yola çıkan 6 gemilik yardım filosuna Aydın’ı temsilen katılmış ve Mavi Marmara gemisiyle Gazze’ye doğru yola çıkmıştı. Yolculuğu sırasında ailesiyle görüşen Arslan’dan İsrail askerleri tarafından düzenlenen askeri operasyonun ardından haber alınamamıştı.

2 gündür Muzaffer Arslan’dan iyi bir haber alabilmek için bekleyen ailesinin meraklı bekleyişi, bu sabah saatlerinde mutlu sonla noktalandı. Sabah saatlerinde ailesini arayan Arslan, sağlık durumunun iyi olduğunu ve Türkiye’ye dönmek için havayolu ile İsrail’den hareket etmek üzere olduğunu bildirdi.

Muzaffer Arslan’ın havayolu ile önce İstanbul’a geleceği ve ardından Aydın’daki ailesiyle buluşmak üzere yola çıkacağı kaydedildi. Arslan için Aydın’da bir karşılama töreni düzenleneceği öğrenildi.

AYDINLI GÖNÜLLÜDEN İYİ HABER
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 12:51:01
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 15:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?