19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Aydınlılar hafta sonunu piknikte geçirdi

Aydın'da hava sıcaklığı hafta sonu 25 dereceyi bulurken, vatandaşlar güneşli havayı piknik yaparak değerlendirdi. 

Aydın'da, aralık ayına yaklaşılmasına rağmen yaklaşık bir haftadır yazdan kalma günler yaşanıyor. Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının pazartesi gününden itibaren düşerek il genelinde yağış beklendiğini belirtirken, Aydınlılar yazdan kalma günleri piknik yaparak değerlendirdi.

Ailesiyle hafta sonu piknik yapan Ünal Çelik, piknik yapmanın insanı stresten uzaklaştırdığını söyledi. Fırsat buldukça her hafta sonu çocuklarıyla birlikte pikniğe gittiğini belirten Çelik, "Diğer illerde yaşayan insanlar Aydın'da yaşayanlara imreniyor. Birçok yerde paltosuz dolaşmak mümkün değilken, biz piknik yapıyoruz. Bu nedenle Aydın'a gelen hiç gitmek istemiyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 16:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuna okymirza IP: 88.230.186.xxx Tarih : 1.12.2006 21:47:08
mrb aydınlı hemşerilerim ben tuna okaymirza ben şuanda kastamonuda vatani görevimi yapmaktayım internetten takip ettim kadarıyla aydınımız yine yazdan kalma havayla geçirmiş haftasonunu sizlerde bunu fırsat bulup piknik yaparak geçirmişiniz ben size kstamonuan şunbelirtiyim şehrimizin kıymetini bilelim aydında hava 25 dereceyken burda yani kastamonuda inanın bana eksi 2 derece vardır yani burası çok soğuk hey benim güzel memleketim nerden havası suyu toprağı hepinize yi eğlenceler iyi vakit geçirmeniz dileğiyle ben asker tuna okaymirza bunları yazarken şafak 76