20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydınspor 1923’te transfer çalışmaları

AYDINSPOR 1923’TE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor 1923’te yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor.

İç transferde daha önce 7 oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar iki oyuncuyla daha devam etme kararı alırken,dış transferde de iki futbolcuyla prensipte anlaştı.

Geçtiğimiz yıl ilk onbirde mücadele eden ve sene başında Nazilli Belediyespor ile idmanlara çıkan Orçun ile Mustafa Adamasan da önümüzdeki yıl Aydınspor 1923 ile prensipte anlaştı. Transferler konusunda açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz; “İç transferde geçtiğimiz yıl takımda görev yapan Mustafa Adamasan ve Orçun ile prensipte anlaştık. Dış transfer görüşmelerimizde devam ediyor. Altay’ın Karaburun kampına katılan forvetin arkasında oynayan FC Ameri Tbilisi takımından Gürcü futbolcu David , Çerkezköyspor’dan stoper Emre Arıcı ile de prensipte anlaştık, Balıkesirspor’da geçen yıl 28 maç oynamış olan Cihan Erdil ile de görüşüyoruz” dedi.

FUTBOLCU SEÇMELERİ

2-6 Ağustos tarihleri arasında futbolcu seçmeleri yapacaklarını belirten Deniz, yurtdışında oynayan gurbetçi futbolculara kapılarının açık olduğunu, yetenekli futbolcuları beklediklerini belirterek; “Seçmelerde teknik heyetimiz karar verecek. 4 gün boyunca Adnan Menderes Stadı’nda yapılacak seçmelere özellikle Ege’den yoğun bir katılım bekliyoruz. Kendini kanıtlamak isteyen tüm futbolcuları bu tarihlerde Aydın’da görmek istiyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 10:23:05
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?