20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydınspor CAS'a gidiyor

Aydınspor Başkanı Kemal Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından silinen 3 puanlarını geri almak adına uğraşlarının devam ettiğini belirtti.


Bugün öğlen saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in kendisini aradığını belirten Kemal Özdemir “ Son derece yararlı bir görüşme oldu. Silinen 3 puanımızla ilgili (Uluslararası Futbol Mahkemesi) CAS’a başvuru kararımızı kendisine ilettim. Şimdiye kadar Türkiye’yi yıpratmamak için başvuruda bulunmadığımızı söylediğimde sayın Mahmut Özgener yapılması gerekeni yapmamızda bir sakınca olmadığı belirtti. Bizde izleyeceğimiz yolu bir program olarak belirleyip kendisine sunacağız. Zaten sayın Federasyon Başkanımızı Aydınspor’u yakından görmesi amacı ile Aydın’a da davet ettik. Kendisi CAS konusunda avukat edinmemizde yardımcı olacağını belirtti Umuyorum ki iyi bir sonuç elde edeceğiz. Sayın Federasyon Başkanımızla son derece yararlı bir görüşme yaptık” diye konuştu.


Başkan Kemal Özdemir, kendi sahalarında oynayacakları Torbalıspor maçına da değinerek maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Genç ve yetenekli bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Özdemir “Bu durumun 3 puan olarak 2 maçtır hanemize yansımadığı bir gerçek. Torbalıspor maçından 3 puanla ayrılarak tekrar bir çıkış ivmesi yakalayacağımıza inanıyorum. Ayrıca taraftarlardan bir ricam Nazilli maçında 10 yıldır hasret kaldığımız taraftar manzarasını bize yaşatmışlardı. Torbalıspor maçında da tribünlerimizde aynı manzarayı görmek istiyoruz” dedi.


BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN MİLLETVEKİLİ KUMCUOĞLUNA SİTEM
Aydınspor Başkanı Kemal Özdemir, Aydın CHP Milletvekili Fatih Atay ve AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in de silinen 3 puan olayı ile ilgili evrakları konun takipçisi olmak için kendilerinden istediklerini ve evrakları her iki milletvekiline de ulaştırdıklarını kaydetti. Aydın milletvekillerinin zaman zaman kendisini arayarak kulübün sorunları ile ilgili desteklerini sunduklarını hatırlatan Özdemir, şunları söyledi: “Bize desteklerini ileten tüm Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili ve Beşiktaş Kulübü ikinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu şimdiye kadar bizi aramadı. Açıkçası bizde sayın Ertuğrul Kumcuoğlunu arayarak herhangi bir görüşmede bulunmadık”

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?