30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor'a şok!

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor’da alınan İzmirspor mağlubiyeti ve yönetimde yaşanan krizin ardından Teknik Direktör Murat Gürkan Zora istifa ettiğini açıkladı.

Kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle futbolculara verilen sözlerin yerine getirilemediği için bu kararı verdiğini ifade eden Zora, iyi bir takım oluşturduklarını ve takıma sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısı ile istifasını açıklayan Teknik Direktör Zora; Temmuz ayında başladığı görevinden istifa ettiğini ancak bu kararı verirken çok zorlandığını söyledi. Kendisi için önemli olanın futbolcular, futbolcuların motivasyonu, antrenman, maç öncesi ve sonrası performansları olduğunu belirten Zora; “İzmirspor maçı öncesi, devre arası ve sonrasında yaşananlar benim oyuncularıma verebileceğim bir şeyin kalmadığını ortaya koydu. Her Salı günü antrenmana çıkmadan önce futbolcularıma söyleyecek ve onları motive edecek bir şey bulamıyorsam burada olmamın bir anlamı yok. Aydınspor çok zor bir dönemden geçiyor. Teknik heyet olarak çok çalıştık. Son 5 sezonun en iyi mücadele eden ve seyir zevki veren takımını ortaya çıkardık. Bu durumun sürdürülebilmesi için oyuncuların içinde bulunduğu sıkıntıların bir an önce çözülmesi gerekiyor. En azından kongreye kadar oyuncuların maddi sorunları çözülmeli” dedi.

Bugüne kadar Aydınspor camiasının elinden geldiği kadar gerekli şeyleri yapmaya çalıştığına değinen Zora, “Futbolculara bir şeyler söyleyebilecek, onları motive edebilecek bir taze kan gelirse işlerin düzeleceğini düşünüyorum. Ben görev sürem boyunca bize destek olan olamayan herkese teşekkür ediyorum. Geride çok iyi bir takım bırakıyoruz. Genç ve kaliteli bir takım oluşturduk. Ama bu noktada bu oyunculara sahip çıkılması lazım” diye konuştu.
Öte yandan; Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora ile birlikte Yardımcı Antrenör Gürkan Ferhatoğlu’nun da görevinden istifa ettiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?