30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor’da birleşme arayışları

TFF 3. Lig’den Amatör Kümeye düşen Aydınspor’da ekonomik kurtuluş olarak görülen birleşme çabaları sonuç vermeye başladı.

Aydın Amatör kümede mücadele eden Köy Hizmetlerispor’la birleşme çalışmaları başlatan yönetim Köy Hizmetlerispor Başkanı Halil İbrahim Aktemur ile görüştü.

Aydınspor Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt ve Aydınspor Asbaşkanı Osman Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve aynı zamanda Amatör Süper Lig’de mücadele eden İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor’un kulüp başkanı olan Halil İbrahim Aktemur’la bir araya geldi. Halil İbrahim Aktemur’un Aydınspor’la ilgili açıklamalarının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Naci Yeşilyurt, Aktemur’la birleşme konusunu görüştüklerini ve bu konuda yol aldıklarını ifade etti.

İl Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur’un Aydınspor’la ilgili düşüncelerini paylaştıklarını söyleyen Yeşilyurt: “Aydınspor borç batağında. Bu haliyle kimse destek olmak istemiyor. Bu sebepten dolayı yeni arayışlar içindeyiz. İl Genel Sekreteri sayın Halil İbrahim Aktemur’un açıklamaları memnuniyet verici. Kendisiyle görüştük. Aydınspor’la ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını bize aktardı” dedi.

Yeşilyurt, İl Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur’la görüşmenin ardından Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’tan randevu talep ettikleri, Valiliğe giderek bu taleplerini bizzat ilettiklerini ifade etti. Yeşilyurt, Vali Yardımcısı Alp Arslanargun’la görüştüklerini ve gelişmelerin Aydınspor açısından umut verici olarak ilerlediğini kaydetti.

Aydın Valisinin desteğiyle Aydınspor’un daha güzel yerlere gelmesi için uğraştıklarını belirten Yeşilyurt, “Aydınspor’un bu sene sahaya borçsuz çıkması gerekiyor. Çalışmalarımızı bunun üzerinde yoğunlaştırdık. Sayın Valimizden bu yönde desteklerini bekliyoruz. Aydınspor, Aydın için çok önemli. Türkiye’de de bir marka. Bu markanın yaşatılması herkesin menfaatine olacaktır. Yoksa kısır çekişmelerle Aydınspor olduğu yerde kalır. Bunun da kimseye bir faydası olmaz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 15:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?