30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor'da boykot şoku

TFF 3. Futbol Ligi 2. Klasman Grubu takımlarından Aydınsporda boykot şoku yaşanıyor.

Futbolcuların, Aydınspor için hayati önem taşıyan Menemen maçı öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle idman boykotuna başladıkları öğrenildi.

Sezon başından beri sürekli alacaklarının ertelendiğini iddia eden futbolcular, Aydınlıların ve yönetimin kendilerine sahip çıkmadığını verilen ne prim ne de ödeme sözlerinin yerine getirilmediğini iddia ettiler.

Takım arkadaşlarını Menemen maçına hazırlamak için yoğun çaba sarf eden Aydınspor’un ikinci kaptanı Osman Kodalak, Aydınlıların Aydınsporun başarısını istemediğini bu çerçevede futbolcular olarak yapacakları pek fazla bir şeyin olmadığını söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Menemen maçına çıkıp çıkmayacakları konusunda terettütleri olduğunu dile getiren Osman, “Bugüne kadar bize verilen ne prim, nede ödemeler konusunda sözler tutulmadı. Devamlı sabrettik. Aydınsporun düşmesini hiç kimse istemez ama bunun için futbolculardan başka çaba gösteren yok. Bu aşamadan sonra yapacak pek fazla birşey yok” şeklinde konuştu.

Son olarak dün idmana çıkan Aydınsporlu futbolcuların bugün idmana çıkmadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 20:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?