30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor'da galibiyet sevinci

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor, dün alınan 5-2’lik Mustafa Kemalpaşaspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Alınan iyi sonuca rağmen bazı kişilerin takımı eleştirmeye devam ettiğine işaret eden Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora, „Skoru 3-1’e getirmişiz hala tribünden hocam bu maç böyle biter mi soruları geliyor“ dedi.


Kendi sahalarında farklı kazandıkları Mustafa Kemalpaşaspor maçının ardından yaptığı açıklamada hafta içi yaptıkları çalışmaların semerelerini aldıklarını belirten Teknik Direktör Zora, “Yinede tribündeki bazı insanları mutlu edemiyoruz. Skoru 3-1’e getirmişiz hala tribünden hocam bu maç böyle biter mi soruları geliyor. Bu çocuklar fedakarlık içerisinde mücadele ediyor. Sıkıntılar yaşayacağımızı bu kadar olmasa da tahmin ediyorduk. Isparta’da hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Girdiğimiz net 10 gol pozisyonu vardı. Ardından hiç ara vermeden çocukları bu haftaya hazırladık ve haklı bir galibiyet aldık. Bu sıkıntılarla bu hafta 5 atarsınız , haftaya ne olur bilinmez. İstikrarı oturtmamız lazım. Bunun için Aydınspor’a destekten başka çare yok” dedi.
Kulup içerisinden edinilen bilgiye göre Aydınspor’lu futbolcuların akıllarının prim ve transfer alacaklarında olduğu belirtilirken farklı kazanılan Mustafakemalpaşaspor maçı sonrası futbolcuların şehrin ileri gelenleri tarafından prim ile ödüllendirilecekleri beklentisi içinde oldukları ama bunun gerçekleşmemesi sebebi ile burukluk yaşadıkları belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 21:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?