30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor'da kıran kırana idman

TFF 3. ligi 3 gurupta mücadele eden ve deplasmanda oynayacağı Kütahyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çift kale antrenmanı ile sürdüren Aydınspor’da futbolcuların hırsı teknik heyeti bir yandan sevindirirken, antrenman esnasında futbolcuların birbirlerine sert girmeleri moralleri biraz olsun bozdu.


Yapılan çift kale antrenmanında Kaptan Ali Erdem, Serkan ve Sami’nin sakatlanarak antrenmanı yarıda bırakması Teknik Direktör Kamber Altıntaş’ın moralini bozarken; Altıntaş diğer taraftan oyuncularının gösterdiği hırslı performanstan memnun olduğunu ve Kütahya’dan 3 puanla dönerek, yaşanan sıkıntılı günlere inat Aydınspor’un takım ruhunun kaybolmadığını göstereceklerini iddia etti.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor dün iki tecrübeli kaleci ile anlaştı. Takımın eski kalecilerinden Çaykur Rizespor’da forma şansı bulamayan Serkan ve Aliağaspor’dan kaleci Volkanı renklerine bağlayan Efeler’in, yine takımın eski oyuncularından İsmail Sağlam’la Pazar gününe kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.


Bu arada Aydınspor’da yıllarca kulüp müdürlüğü ve yöneticilik yapan Mehmet Ulaş geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Ulaş’n ölümü Aydınspor camiasında üzüntüye neden oldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 03:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet topaloglu IP: 88.250.224.xxx Tarih : 25.01.2008 11:42:00

kutahya da askerlik yapan bir aydin liyim.eger bir sorun olmazsa bu hafta sonu aydinsporun kutahya daki macina gitmeye calisacagim.bir uyarida bulunayim hemsehrilerime kutahyaspor taraftarlari cok kufur ediyo ve eger takimlari kotu ise hemen herkes bu kufurleri siralamaya basliyo.futbolcularimiza basarialr. buyuk aydin tekrar layik oldugu yere donecektir buna inancim tam.allah yolunuzu acik etsin.jandarma bando er mehmet topaloglu.nazilli aydin.