30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aydınspor'da kongre kararı

TFF 3. lig 2. grupta mücadele eden Aydınspor, ilk yarının son maçında çıkan olaylar nedeniyle yeniden zor günlerin içine düştü. Yönetim arasında çıkan tartışmalar nedeniyle dün yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongre kararı alındığı bildirildi.


Bilindiği gibi Aydınspor hafta sonu kendi sahasında karşılaştığı Balıkesirspor maçı öncesi Aydınspor 2. Başkanı Naci Yeşilyurt’dun yine takımın amigolarından Fatih Uygun’a darp ettiği ileri sürülmüştü. Maç Aydınspor’un 2-0 galibiyeti ile sonuçlanmasına rağmen yönetim yaşanan olaylar nedeniyle galibiyeti sevinemedi. Taraftarın tribünden Naci Yeşilyurt’a istifa çağrısında bulunması olayların tuzu biberi oldu.


Yaşananlardan sonra dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongre kararı alındığı bildirildi. Bu arada Naci Yeşilyurt’un başkan adaylığını açıklaması takımda birlik ve beraberliği olumsuz etkileyeceği gerekçesi ile bazı kesimler tarafından tepki ile karşılandı. Kongrenin 18 Kasım Salı günü yapılacağı çoğunluğun sağlanamaması halinde 15 gün sonra yapılacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?