20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydınspor'da moralsiz idman

TFF 3. Futbol Ligi 2. Klasman gurubunda mücadele eden Aydınspor deplasmandaki Bandırmaspor yenilgisinin ardından kendi evinde oynayacağı Kemalpaşa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Bugün Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerinde Kasım Gündüz yönetiminde Kemalpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Aydınsporlu futbolcuların moralsiz oldukları gözlendi. Düz koşuyla başlayan antrenman açma ve germe idmanı ile devam etti.  Antrenman öncesinde futbolcularla saha ortasında bir toplantı düzenleyen Teknik Direktör Kasım Gündüz, futbolcularından Bandırma mağlubiyetini unutmalarını isteyerek, hafta sonu oynayacak oldukları Kemalpaşa maçına motive olmalarını istedi.

Takımın mücadeleci oyunundan memnun olduğunu dile getiren Kasım Gündüz, “Biz bu grubu lider bitirebilecek güce sahibiz. Bunu başarabilmemiz için hepimizin yüreğini ortaya koyması gerekmektedir. Tek ihtiyacımız olan başarıya inanmak. Bandırmaspor maçının moral bozukluğunu üzerlerimizden bir an önce atmalıyız. Altımızdaki rakiplerin puan aldığı haftada puan kaybedince tekrar başa dönmüş olduk. Mustafa Kemalpaşaspor maçı bizim için 6 puan değerinde” dedi.

Diğer yandan Bandırma maçının ilk yarısında kırık eliyle kaleye geçen Mehmet’in kolunun alçıya alındığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 17:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?