20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aydınspor’dan yaylım ateşi

AYDINSPOR’DAN YAYLIM ATEŞİ

Aydınspor Başkanı Murat Ödenir, düzenlediği basın toplantısında takımlarını destek verenlere eleştirenlere tepki gösterdi. Kimsenin Aydınspor ve onu destek verenlerle uğraşmamasını isteyen Ödenir, eleştirilere sahada centilmenlikle cevap verdiklerini belirtti.

Kendilerine ve takımlarına destek verenlere karşı şirretlik derecesine varan eleştiriler duyduklarını ifade eden Aydınspor Kulüp Başkanı Murat Ödenir, Menderes Park’ta basın toplantısı düzenledi. Aydınspor’u eski günlerine geri döndürmek için bu yola çıktıklarını kaydeden Ödenir, “Son zamanlarda bazı kesimler camiamızı spordan çıkarıp siyasete bulaştırmak istiyor. Biz sahaya çıkıp futbolumuzu oynayıp, bu amaca hizmet etmeyeceğiz. Her seçim döneminde meydanlara çıkanların Aydınspor’u ağızlarını almalarını istemiyoruz. Seçim dönemlerinde Aydınspor’u ağızlarına alanlar şimdi Aydınspor’u yok etmek için uğraş veriyorlar. Bize destek veren insanları Aydınspor’dan soğutma çabaları bizlere ve Aydınspor’a zarar verdiği kadar Aydın’a da zarar vermektedir” dedi.

‘YARIM KALAN MAÇIN SORUMLUSU RAKİP TAKIMIN HOCASIDIR’

Düzenlediği basın toplantısında, dün Adnan Menderes yan sahasında oynanan ve hakem tarafından tatil edilen Osmanbüküspor-Aydınspor maçına da değinen Başkan Murat Ödenir, “Dün yaşanan olaylarda takımımın bir kusuru bulunmamaktadır. Sezon başında takımımızı çalıştıran rakip takımın hocası bize karşı oyuncularını doldurmuş gelmiş. Oyuncularda maçın başlamasıyla ortaya koydukları futbolla bunu gösterdiler. Rakip takımın futbolcuları hakeme karşı ağır küfürler etmişler. Hakemde zaten rakibin iki oyuncusunu kullandıkları kelimeler nedeniyle oyundan attı. Dünkü maçın tatil edilmesinin bence tek nedeni rakip hocanın bize karşı olan düşünceleridir. Saha içerisindeki oyuncularını sahip çıkamayan teknik direktör, hocasına sahip olamayan bir yönetim başarısızlıklarını bize fatura etmeye çalışmaktadır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 15:06:04
Güncelleme :29 Kasım 2010 Pazartesi 17:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?