18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

'Aydınspor'un parasını çarçur ettiler'

Aydın Valisi Mustafa Malay’ın Aydınspor Genel Kaptanı Yakup Karaca ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklaması ile aynı gün Amatör Spor Kulüplerine yapılan nakdi yardım törenindeki ilginç konuşması ile dikkatleri üzerinde topladı.

Vali Malay’ın Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım törenindeki konuşması ile aynı gün yayınladığı bir basın açıklaması ile Aydınspor Genel Kaptanı Yakup Karaca’nın bir gazetede “ Vali Malay bize tam destek veriyor ve kulübü bizim yönetmemizi istiyor” şeklindeki sözlerinin doğruyu yansıtmadığını ve Aydınspor Genel Kurulu öncesi ve sonrası kendisinin bahsedilen ifadeleri kullanmadığını belirten yazılı açıklaması dikkatlerden kaçmadı.

Vali Malay Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım töreninde kulüp yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında “Aydın’da maalesef iyi yönetilmeyen kulüpler var. Zamanında 1. Lige kadar yükselip kazandıklarını çarçur edenler bugün dökme suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar. Siz aldığınız kısıtlı destekle azı çok edip kulüplerinizi ayakta tutarak hem camianıza hem de sporcularınıza güven veriyorsunuz. Bir kulüp için güven veren iyi yönetici çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Vali Mustafa Malay ayrıca yaptığı yazılı açıklamada “5 Mart 2009 tarihli bazı yerel gazetelerde Aydınspor ile ilgili yer alan haberlerde ‘Genel Kaptan Yakup Karaca’nın Aydın Valisi Mustafa Malay’ın kendilerine tam destek verdiğini, kulübü kendilerinin yönetmesini istediğini söyledi’ şeklinde bazı ifadeler yer almıştır. 2 Mart 2009 tarihinde yapılan Aydınspor kongresi öncesi ve sonrası Valiliğimce bu tür ifadeler kullanılmamıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve yanlış anlaşılmalara neden olmaması bakımından bu açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur” ifadelerine yer verildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?