30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

AYGİAD'dan teröre kınama

Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Selçuk Güler, İstanbul Güngören'de düzenlenen hain saldırıyı nefretle kınadıklarını belirtti. 

Ülkemizde kaos oluşturmak isteyenlerin, bin yıldır amaçlarına ulaşamadıklarını ve bundan sonra da asla ulaşamayacaklarını belirten AYGİAD Başkanı Nuri Güler “Genç işadamları olarak terörü lanetliyoruz. Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi. 

Açıklamasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Türk Milletine de baş sağlığı dileyen Güler , “Terör eylemi, kim tarafından ve ne için gerçekleştirilse gerçekleştirilsin, bir insanlık suçudur. Çünkü terör suçlu ya da masum ayırımı yapmaz. Ancak şuna eminim ki insanlarımızın birbirlerine olan bağlılığını bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletimiz bin yıldır nasıl birbirine sıkı sıkı bağlı kaldıysa bundan sonra da aynı kararlılığı gösterecektir. İş alemi her zaman devletinin, milletinin ve bayrağımızın yanında olmuştur, bundan sonra da olacaktır" ifadelerine yer verdi. 

Saldırılara karşı serinkanlı olunması gerektiğinin altını çizen Selçuk Güler, teröre en iyi cevabın milletimizin birbirine daha iyi kenetlenerek cevap vermesi olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?