20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

AYKONUT'zedelere müjde

AYKONUT’TAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Aydın Konut Yapı Kooperatifi (AYKONUT) yönetimi, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Toplantıda AYKONUT’un sorunları masaya yatırılırken, AYKONUT’un Torlak sorunu hakkında iki taraf fikir alışverişinde bulundu. AYKONUT Başkanı Rahmi Yaman, Çerçioğlu ile yaklaşık bir saat süren toplantı yaptıklarını kaydederken; “Toplantının her iki taraf içinde yararlı olduğuna inanıyorum” dedi.

Çoban toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Aydın ve AYKONUT için Tarihi önem taşıyan toplantıda birçok konuyu konuştuk. Belediye Başkanımız, Özlem Çerçioğlu sosyal sorumluluk gereği verdiği sözü yerine getiriyor ve AYKONUT üyelerinin Torlak Sorunu ile AYKONUT sorunları çözüme kavuşuyor. Belediye’nin Ay konuta destek vermesi, Aydın’ın ciddi bir sorunu için, adım atılması demektir, Bizim için Başlamak, bitirmek anlamı taşır”dedi.

KOMİSYON KURULDU

Çoban açıklamasında ;”Belediye’nin görevlendirdiği konunun uzmanı ve yetkin bir kişi, AYKONUT mali ve hukuk müşavirlerinden oluşan bir teknik heyet, yetkin sivil toplum örgüt üyelerinden, bir komisyon kuruldu. Komisyon önce AYKONUT’un sorunları teşhis edip, çözüm için gerekli çalışmalar yapılacak” dedi.

Başkan Çerçioğlu’nun AYKONUT meselesini çok ciddi ve çok samimi yaklaştığını belirten Çoban Yıllardır çözülemeyen Güzelhisar torlak sorununu değinerek şunları söyledi : “Öyle inanıyorum ki, Belediye başkanımızın AYKONUT'a desteği ile birlikte, sorunların üstesinden geleceğiz. Bu çalışmalar gerçekleştiğinde, 15 Yıldan beri çözülemeyen Torlak sorunu çözülecek, Başkanımızla büyük ve ciddi bir başarının altına imza atmış olacağız” ifadelerini kullandı.

HEDEF TORLAK SORUNU

Hiçbir şaibeye meydan vermeden, “2 yıl” gibi bir sürede AYKONUT sorunu tamamen çözümü planladıklarını ifade eden Çoban; “2 yılda Torlak mevkiinde bir türlü yapımı gerçekleşemeyen binaların tamamının başlanıp bitirilmesini hedefleniyor.

Sonuç olarak, bu tarihi görüşme, AYKONUT üyeleri ve AYKONUIT zedeler için müjde anlamına gelen sevindirici bir görüşme oldu, Aydınımız ve üyelerimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 11:39:03
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 19:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?