30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Ayşe Nine'nin fotoğraf tutkusu

Aydın merkezde düzenlenen tüm ulusal bayram kutlamalarında elindeki Türk Bayrağı ile törenlere katılması ile tanınan ve Ambarcık köyünde yaşayan Ayşe Tülü’nün(70) fotoğraf merakı görenleri şaşırtıyor.

Fotoğraf çekme merakının uzun yıllar önce askere giden oğlunun dönüşünde kendisini bir fotoğraf makinası getirmesi ile başladığını söyleyen Ayşe Nine “ Oğlum asker dönüşü bir fotoğraf makinesi getirdi. O zaman fotoğraf çekme merakım başladı. Köyde pek çok fotoğraf çektim. Köylülerimiz beni elimde fotoğraf makinası ile görünce ilk önce şaşırıyorlardı ama daha sonra alıştılar” dedi.


Ulusal bayramlara bayrağı ile katılmaya başladıktan sonra basın mensuplarının çektiği fotoğraflardan etkilenerek merakının daha da büyüdüğünü ifade eden Ayşe Nine “Artık köyümüze gelen resmi yada sivil misafirlerimiz olursa ağırlamanın yanı sıra fotoğraflarını da çekiyorum. Katıldığım ulusal bayramlarda basın mensupları benim fotoğrafımı çekip bana verirlerken bende köyüm ile ilgili fotoğrafları basın mensuplarına veriyorum” diye konuştu.


Ayşe Nine insanın yaşı kaç olursa olsun içindeki merak duygusunun bitmemesi gerektiğini söyleyip her yeniliği yakından takip ederek genç kaldığını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 14:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?