30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

AYTO'da istifa şoku

Aydın Ticaret Odası (AYTO) eski Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan, AYTO'da yapılan olağan genel kurul, yönetim ve meclis üyeliği seçimlerinin ardından getirildiği AYTO Meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa haberlerini doğrulayan Mahmut Çağlayan, AYTO’da geçtiğimiz hafta yapılan yönetim ve meclis üyelikleri seçimlerinin ardından AYTO genel kurulunda kendi listesinde yer alan işadamı ve şirket temsilcileriyle bir görüşme yaptığını belirtti. Bu toplantıda bazı arkadaşlarının toplu olarak istifa etme fikrini gündeme attığını ve böyle bir durumu uygun bulmadığı için ertelediğini kaydeden Çağlayan, AYTO meclis üyeliği görevinden sadece kendisi ile İlhan Günendi'nin istifa ettiğini duyurdu.

Bilindiği gibi; önceki hafta yapılan AYTO olağan genel kurulunda 17 meslek komitesi bulunan AYTO’da Mahmut Çağlayan ve rakip Biz Grubu tarafından hazırlanan listeler 8’er meslek grubunda seçimi kazanmıştı. Genel kurulun ardından geçtiğimiz Pazar günü yapılan AYTO yönetim ve meclis üyelikleri seçimlerinde AYTO eski Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan ve Hayri Güleç'in hazırladığı listeler ile İsmail Hakkı Dokuzlu, Ahmet Gümüş ve Abdullah Yılmaz'ın oluşturduğu liste yarışmış, yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Hakkı Dokuzlu, Meclis Başkanlığına Mustafa Ali Parmaksız seçilmişti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 13:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?