19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Balık tutmak hayatına mal oldu

Aydın'ın Germencik ilçesindeki Hıdırbeyli Göleti'nde bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden 29 yaşındaki işadamı İsmail Algür'ün daha önce de balık tutmak isterken boğulma tehlikesi geçirdiği bildirildi.

Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen olayda kayıkla balık tutmak için girdiği göle düşen 1 kişi hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde kaybolan kişinin cesedi bu sabah bulundu.

Edinilen bilgiye göre Germencik sanayinde iş makinesi ve değişik tarım aletleri üretimi yapan İsmail Algür (29) dün öğlen saatlerinde balık avlamak için kayığıyla Hıdırbeyli Göletine açıldı. Algür'ün akşam eve dönmemesi üzerine meraklanan babası Kamuran Algür, göletin kenarına geldiğinde oğlunun motosikleti, cep telefonu, sigarası ve elbiseleriyle karşılaştı. Oğlunun hayatından endişe eden baba durumu yetkililere haber verdi. Dün akşam saatlerinde başlanılan aramalara havanın iyice kararması sonucunda ara verildi. Sabah saatlerinde aramalara Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri ve dalgıçlar ile yeniden başlandı. Kısa bir süre sonra kıyıya yakın bir yerde bulunan Algür'ün cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Arama çalışmaları süresince gölet kenarında umutla bekleyen Algür'ün yakınları cesetin çıkarılmasıyla birlikte sinir krizleri geçirdiler. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 16:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebrar cobanlar IP: 88.244.162.xxx Tarih : 1.07.2007 23:21:16
malesef ismail algur benim kuzenim cok degisik bi sekilde vefat etti ve ben cok uzgunum ins bogularak oldugu icin sehit olmustur dualarimiz hep onunla