31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Başkan Alıcık güven tazeledi

BAŞKAN ALICIK GÜVEN TAZELEDİ

Nazilli Belediye Başkanı ve Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, dernek başkanlığında güven tazeledi.

2004 yılında kurulan ve 81 üyesi bulunan Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği'nin başkanlığını yapan Haluk Alıcık, yeni yönetimi ile güven tazeleyerek 3. senesine başladı.

Nazilli Belediye Başkanı ve Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği Başkanı Haluk Alıcık, "Dün Ermenileri kullananlar bugün de PKK'yı taşoren olarak kullanıyor. Bu dünya var olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti üzerinden bu hak ve talepleri bitmeyecek. Türkiye Cumhuriyeti'de şunu yapmak zorunda zaten böyle bir şey olmadığı biliniyor ama devlet ve millet olarak gönderden bayrağımızı camiden ezan sesimizi durdurmayacağız. Allah'ın izniyle bu millet var olduğu sürece, dünya var olduğu sürece bu bayrağı

kimse indiremez. Bizlere insanlık dersi verenlere işte yurt dışına gittiğimizde en büyük insanlığı gösteriyoruz. Osmanlı devletinin onlara neler yaptığını, atalarının Osmanlı hayranlığını her yerde görüyoruz" dedi.

Yeni yönetimin başarılı işlere imza atacağını belirten Alıcık, "Yeni yönetimimizle birçok proje yapacağız. Artık eskisi kadar dernekle ilgilenemesem de her türlü projelerinde elimden gelen şeyi yapacağım. Önümüzdeki günlerde konferans ve sergi projemiz var" diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın başkan olduğu Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Derneği'nin Başkan Yardımcılığına Hüseyin Akkuş, Sekreterliğe Abdurrahman Daştan, Muhasipliğe Mikail Akbaş getirildi. Yönetim Kurulu üyeleri: Yılmaz Didin ve Tevfik Vuruşkan.

BAŞKAN ALICIK GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN ALICIK GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN ALICIK GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:33:02
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 16:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?