20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Başkanı sorularıyla terlettiler

ÖĞRENCİ KIZI SORDU, BABA BAŞKAN CEVAPLADI

Nazilli Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencileri, Beldiye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret ederek ‘Performans’ ödevlerini gerçekleştirdi.

Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu 6.sınıf öğrencileri Kutluay Kozakçı, Ceylin Amasya, Veli Kızılkaya ve Gökçe Alıcık, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın makamına gelerek Okul ödevleri için Mesleği ile tanınmış lider birini tanıtma ödevini yaptılar. Performans ödevini gerçekleştirmek için hazırladıkları soruları Başkan Alıcık’a sorarak hem not hem de sesli kayıt olarak aldılar.

Performans ödevini yapmak için gelen ekipte yer alan Başkan Alıcık’ın kızı Gökçe Alıcık’ın soruları babasını bile şaşırttı. Gökçe Alıcık; “Sayın Başkanım, Belediye başkanlığı görevinizi iyi ve köyü yönlerini anlatabilir misiniz?” dedi.

Başkan Alıcık, sorulan ciddi soru karşısında; “Öncelikle iyi yanı olarak Nazillinin sorunları ve hemşerilerimin sorunlarına cevap verebilmek, sorunlarını çözmek, işleri tam olarak yapmam bana mutluluk veriyor. Yaptığımız mesleğin veya Başkanlığın kötü yanı ise aileme fazla zaman ayıramamam ama Nazilli için 24 saat de olsa çalışırım” diyerek cevapladı.

Öğrenciler hazırlamış olduğu soruların cevabını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan almanın mutluluğu içerisinde Başkan Alıcık ile hatıra fotoğrafı çekildi.

ÖĞRENCİ KIZI SORDU, BABA BAŞKAN CEVAPLADI
ÖĞRENCİ KIZI SORDU, BABA BAŞKAN CEVAPLADI
ÖĞRENCİ KIZI SORDU, BABA BAŞKAN CEVAPLADI
ÖĞRENCİ KIZI SORDU, BABA BAŞKAN CEVAPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 15:00:46
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 15:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?