18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Başlama vuruşu Çerçioğlu'ndan

Geçtiğimiz hafta başlayan Aydın 2. Geleneksel Bayanlararası Halı Saha Turnuvası'nın dünkü maçlarını izleyen CHP Aydın Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı.

1 Mart’tan itibaren Aydınspor Halı Saha Tesisleri'nde devam eden ve her yaştan, her meslek grubundan bayan futbolcuların katıldığı turnuva maçlarını izlemek için sahaya gelen CHP’nin Aydın adayı Özlem Çerçioğlu, hemcinslerine sahada da destek verdi.

Grup maçlarını başlatan santra vuruşunu yapan Çerçioğlu, bayanların büyük ilgi gösterdiği ve 10 bayan takımından toplam 80 bayan futbolcunun mücadele ettiği turnuvayı izledi. Bayan futbolcuların tezahüratları altında saha içerisine giren Çerçioğlu, bayan futbolcuların alkışları eşliğinde karşılaşmanın startını verdi.

Çok kısıtlı olanaklarla gerçekleştirilen ve katılan oyuncuların ücret ödemediği turnuvaya Çerçioğlu'nun gelişi, bayan futbol sevdalıları tarafından sevinçle karşılandı. Aydinamator.com koordinasyonunda gerçekleştirilen turnuvanın gönüllüleri, bu turnuvanın Aydın'da spor yapmak isteyen ve futbola ilgi duyan bayanlar için önemli bir başlangıç olduğunu, herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, Özlem Çerçioğlu'na desteğinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Turnuvaya saha desteği veren tesis işletmecisi Hamdullah Birdal'ı ve takımların sponsorluğunu üstlenen firmaları katkılarından dolayı tebrik eden Özlem Çerçioğlu da, “Öncelikle burada sizlerle birlikte olmaktan ve bayanların futbol oynamasına katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Genelde futbol deyince aklımıza erkeklerin oynadığı bir takım oyunu geliyor aklımıza ama gördüğünüz gibi kızlarımız bayanlarımız da futbolu bugün burada başarıyla oynayabiliyorlar. Sizlerle birlikte biz de ilgiyle ve zevkle izliyoruz. Bu çok mutluluk verici Bir şey. Demek ki bayanlarımız da her spor dalını yapabiliyorlar ve başarılılar.

29 Mart'ta belediye başkanı olduğumda mutlaka ve mutlaka bayan futbol takımlarına, amatör spor kulüplerine destek vereceğim. Bugün burada olmak beni çok mutlu etti. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın tek yolu spordur. Onun için ben belediye başkanlığım süresince amatör spor kulüplerine ve sporculara tam destek olacağım ve en büyük projelerimizden bir tanesi de Aydın'ı spor kenti yapacağız. Olimpiyatlarda neden başarısız olduğumuz ortada, çünkü son 7 yıldır bu iktidarın sporla hiç ilgisi olmadı ve bayanların spor yapmasını istemediler. Ama biz başkan olduğumuzda Aydın bir spor kenti olacak” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 11:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?