1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Baykal geri dönecek!

DENİZ BAYKAL’IN İSTİFASI

CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, “Biz Genel Başkanımızın onurlu duruşunun arkasındayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın istifasını değerlendiren CHP İl Başkanı Tunç Aytur, “Genel Başkanımızın istifasını kendi sesinden duyduk ve çok üzgünüz. Son yıllarda CHP olarak insanların mahremiyetine ve özel hayatlarına tecavüz edildiği bir gerçektir. Bunların ne boyutlara geleceği hakkında Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızı uyarıyorduk. Türkiye artık hızla hukuk devletinden uzaklaşmakta ve bir sivil diktanın eserleri yavaş yavaş görülmeye başlanmaktadır. Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz. Hedef burada sadece Deniz Baykal değil, Cumhuriyet halk partisidir. Bu komplonun hesabını CHP örgütleri olarak yargıda, meydanlarda ve sandıkta soracağız. Biz Genel Başkanımızın onurlu duruşunun arkasındayız” diye konuştu.

“BAYKAL GERİ DÖNECEK”

Baykal’ın yeniden CHP’nin başına döneceği savunan Aytur, şunları söyledi: “Çok kısa süre içinde İl Başkanları olarak bize Genel Merkezden bir davet gelecektir. Biz de İl Başkanları olarak gereğini yaparız. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurultayımızda Sayın Genel Başkanımız tekrar aday olarak genel başkan olarak tekrar görevinin başına dönecektir”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:01:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuz IP: 178.245.171.xxx Tarih : 11.05.2010 06:03:38

arkadaş seçim kaybedersin istifa edersin onurlu bir duruştur ama böyle bir durumda istifa etmek onurlu bir duruş değildir