20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

BBP Söke'de görev değişikliği

Ekim 2008 tarihinde yapılacak olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl Kongresinde Yönetim Kurulu üye seçimlerine aday olan, BBP Söke İlçe Teşkilatı kurucularından Abdulbaki Bozdemir'in istifa etmesiyle boşalan BBP Söke İlçe Başkanlığına Namık AKTAŞ getirildi.

Namık Aktaş Başkanlığındaki Söke BBP Yönetim Kurulunda ise Erkan Arıbaş, Kazım Akduman, Turan Rıdvan ve Mehmet Ündeniş yer alıyor. Namık Aktaş Söke bugüne kadar görevlerinei sürürden BBP İlçe Başkanı Abdulbaki Bozdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Abdulbaki Bozdemir’in Aydın İl Yönetimi’ne seçilmesiyle birlikte Söke’ye daha iyi hizmet vereceklerini söyleyen BBP’nin yeni ilçe Başkanı Namık Aktaş; Türkiye genelinde BBP'nin en büyük projesinin GÖR (Güvenlik - Özgürlük - Refah ) tanıtımını halka anlatacaklarını terörü bitirmenin tek çaresinin teröriste idam cezasının tekrar getirilmesi gerektiğini, terör örgütünün maddi kaynaklarının Türkiye uzantısının kesilmesi gerektiğini ifade etti.

Ekonomik krizin önlenmesi için tek çarenin yolsuzluklara son verilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Aktaş; “Devleti soyanların da en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor” dedi. Başkan Aktaş; Gelir dağılımı bu şekilde düzensiz devam ettiği taktirde bir sosyal patlamaya yol açacağını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 19:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?