30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

BBP'den 'hoş geldin' ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl ve merkez ilçe yönetimi Aydın’a yeni atanan Emniyet Müdürü Kamil Çolak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete BBP İl Başkanı Mehmet Yeter ile birlikte merkez ilçe ve Alperen Ocakları yöneticileri de katıldı.


BBP olarak her zaman Emniyet’in yanında olduklarını ve yapılacak çalışmalara ellerinden geldiği oranda destek olacaklarını belirten BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter "Vatandaşımızı mutlu edecek her çalışmada partimizin üzerine düşen görevi yerine getiririz. Yeter ki halkımız mutlu ve huzurlu olsun" diyerek Emniyet Müdürü Kamil Çolak’a her zaman destek olacaklarını belirtti.


Polislik mesleğinde başarının temel şartlarından birinin de halk desteği olduğunu kaydeden Aydın Emniyet Müdürü Kamil Çolak "Ben çalıştığım yerlerde vatandaşların dertlerini tasalarını kanunların bana verdiği yetkiye dayanarak çözmeye çalıştım.Bundan sonraki tutum da bu olacak.Yeter ki bölücülük olmasın. Daha önceki görev yerim olan Erzurum'da bize ulaşan 100 olayın 87'sini halkın desteği ile çözdük” dedi

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 15:12:23
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 15:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?