20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

BBP'liler Yazıcıoğlu'nu bekliyor

Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen çeşitli açılış ve toplantılara katılmak için bu hafta sonu Aydın’a geliyor. Yazıcıoğlu’nun programının son bölümünde yer alan Nazilli ziyaretinde partisinin belediye başkan adaylarını tanıtması bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak BBP Aydın İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada; BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 25 Ocak 2009 tarihinde 1 günlük bir program için Aydın’a geleceği belirtildi. Yazıcıoğlu’nun ziyareti boyunca farklı ilçelerde çeşitli açılış ve toplantılara katılacağı kaydedilen açıklamada; BBP liderinin Aydın programına Pazar günü saat 11.00’de BBP Söke İlçe Teşkilatı’nın açılış töreni ile başlayacağı ifade edildi. Yazıcıoğlu’nun daha sonra saat 12.00’de BBP Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın açılışı ile devam edeceği kaydedilirken, programın Nazilli ilçesinde yapılacak olan BBP İl Divan Toplantısı ile sona ereceği duyuruldu.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu’nun her üç programında da halka seslenmesi beklenirken; programının son bölümünde yer alan Nazilli ziyaretinde 29 Mart yerel seçimlerinde BBP’nin Aydın merkez, ilçe ve beldelerdeki belediye başkanlarının isimlerini açıklayacağı ve adayları tanıtacağı tahmin ediliyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 12:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?